تبلیغات در اینترنتclose
درباره کباب ترکی و طرز تهیه
درباره کباب ترکی و طرز تهیه
بازدید : 410 | سه شنبه 26 خرداد 1394 - 18:54
salar
ارسالی ها : 25
عضویت : 26 /3 /1394
محل زندگی : شیراز
سن : 21 ساله
تشکر شده : 3
درباره کباب ترکی و طرز تهیه
سلام به تمام هم زبانان عزیزم
کَباب تُرکی
یا دونَر کباب (به ترکی استانبولی: Döner kebab)،نوعی کباب است ک با بریدن گوشتی ک در دورآتش به حالت عمودی در حال گشتن است به دست می‌آید; دونر به ترکی یعنی چرخنده و چرخان.



طرز تهیه برای سه نفر:
مواد لازم:
گوشت فیله مرغ ۳۰۰ گرم قارچ ورقه شده ۲۰۰ گرم پیاز خرد شده ۲ عدد فلفل دلمه‌ای خرد شده ۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده ۲ عدد سیر ۱ حبه زعفران آب شده ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه: گوشت فیله مرغ را به قطعات کوچک برش داده و سپس با آب لیمو،زعفران،نمک و فلفل مزه دارکنید.درون تابه یک قاشق روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید.پیاز را کمی تفت دهید تا نرم شود. پیاز را از تابه خارج کرده، فلفل دلمه‌ای و سپس قارچ را همراه با یک قاشق آب لیمو تفت دهید. حرارت باید زیاد باشد تا قارچ آب نیندازد. سپس گوجه فرنگی را تفت دهید. در تابه دیگری مرغ مزه دار شده را با یک قاشق روغن تفت دهید. همه مواد را با هم مخلوط کرده و یک حبه سیر را روی مواد رنده کنید. نمک و فلفل بزنید و این مواد را داخل نان‌های ساندویچ قرار دهید و همراه با کاهو و خیارشور میل کنید، یا اینکه می‌توانید مواد را داخل دیس ریخته و کمی پنیر رنده شده روی آن بریزید و سرو کنید. این غذا را می‌توانید با فیله یا راسته گوشت گوسفند یا گوساله نیز تهیه کنید. برای پخت این غذا نیازی به روغن زیاد نیست، فقط کف تابه را کمی چرب کنید تا مواد حالت کبابی پیدا کنند. بنابراین بهتر است مواد را در تابه چدنی سرخ کنید. نکات تغذیه‌ای: اگر در پخت این غذا از روغن کمی استفاده شود، غذای بسیار مناسبی برای افراد چاق خواهد بود. سعی کنید مواد را کمی تفت دهید و زیاد سرخ نکنید. این غذا به دلیل داشتن چند نوع سبزی، منبع خوبی از ویتامین‌ها و املاح است. انرژی کل این غذا،۹۰۰ کیلوکالری است.


امیدوارم نوش جون کنید و به جون من دعا کنید
ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش

admin
ارسالی ها : 21
عضویت : 11 /2 /1394
تشکر ها : 1
1 RE درباره کباب ترکی و طرز تهیه
پنجشنبه 04 آبان 1396 - 19:37

الا سیخ: این کباب که معمولا گوشت بره و بعضا بزغاله را به صورت کنجه های ریز در می اورند و بر روی زغال طبخ می کنند و بعد از اینکه گوشتها تا حدودی پختند یه لایه نازک چربی هم بر روی سیخ می کشند که طعم و کیفیت ان را دو چندان می کند.البته من فکر کنم بیشتر عزیزانی که خودشان پرورش دهنده گوسفند بودند تجربه الا سیخ را دارند.
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش






برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :